Bèta-versie van TableFixr is nu beschikbaar voor iPhone!

Wij hebben goed nieuws: de Bèta-versie van TableFixr werd in de App-Store gelanceerd!!! Voor onze Android-users: geen zorgen! We zijn hiervoor hard aan het werk en zal binnenkort ook gelanceerd worden.

🚀  Download de App nu! 🚀⁠

Je app die voor de eerste keer live gaat, dat is echt ongelofelijk spannend! Wij hebben kei hard gewerkt om dit baby’tje de markt op te krijgen en oké, we weten dat het nog niet perfect is, maar daarom kijken we naar jullie om de app massaal te testen. Voorzie ons van veel feedback en laat weten wat jullie ervan vinden! We hopen op die manier dat TableFixr helemaal op jullie afgestemd zal zijn en de ideale buddy wordt om de beste resto’s voor jullie uit te kiezen.⁠

Jullie kunnen ons van feedback voorzien via een Google Form: klik hier. We leren hier heel veel van, maar we horen ook graag wat jullie leuk vinden aan de app! Dus hou die complimentjes zeker niet alleen voor jezelf  ;-)

Word lid van onze Facebookgroep om deel uit te maken van onze community: klik hier.

🚀  Download de App hier! 🚀⁠

TableFixr
TableFixr is a matching tool that helps you find the perfect restaurant for you and your dinner company. Invite your friends, start matching, and let yourself be surprised by an exciting discovery!