Restaurant met de interessantste toiletjes

Wanneer mensen over een restaurant praten, dan gaat het altijd over de keuken en de sfeer in de eetruimte. Vrij logisch natuurlijk, maar wat met die restaurantjes die de moeite genomen hebben om élk deel van je bezoek speciaal te maken? Geef toe, je weet dat ze iets goed gedaan hebben als je zin hebt om een selfie te maken op het toilet! Daarom deze week eens iets anders: een lijstje van restaurantjes met toiletjes waar je over gaat willen praten...

1) Maven, Antwerpen

Dat er duidelijk veel aandacht gekropen is in het ontwerpen van Maven, is een understatement! Voor het prachtige interieur alleen al zou je zo een tafeltje boeken en zelfs het toilet is instagrammable. De coole flashy kleuren zorgen voor een unieke sfeer die je niet in een restaurant zou verwachten. Ook liggen er stiften klaar om een boodschap achter te laten op de spiegels. Uhm, eentje die je leuk gaat vinden om tegen te komen ūüí© .

© Instagram lucasmarinus11

2) Magma, Mechelen

Beeld je eens in dat je in een super leuk gesprek zit met je vrienden, maar je moet echt dringend naar de WC? Bij Magma kan je gewoon blijven verder praten en samen op het toilet gaan! Het voornaamste onderwerp gaat waarschijnlijk je bewondering voor het restaurant zelf zijn want het eten en de sfeer is hier geweldig. De pure smaken van groenten, wilde kruiden en granen passen helemaal in het strakke industri√ęle interieur dat trouwens door de chef, Maarten Van Assche, zelf ontworpen werd!

3) Pocomatto, Hasselt

Een trompetvormige handenwasser en een barbiepoppetje dat op je neerkijkt terwijl je naar het WC gaat: "een beetje zot", mompel ik tegen mijzelf en besef dat dat ook de naam van het restaurant is, "poco matto", en alle puzzelstukjes vallen samen. De stoere rock 'n roll stijl van de uitbaatsters zie je overal terug, in het interieur en op de kaart. De enorme pastaschotels waar de smaken en authenticiteit van afdruipen, doet je beseffen dat deze wereld wel wat meer "poco matto" kan gebruiken.

4) Nude, Kortrijk

Nude staat voor eat-easy, speak-easy & easy to enjoy. Dat is duidelijk want als je het toilet binnenwandelt, denk je meteen "oh wauw!". Net als het restaurant ademt het stijl en klasse uit. De warme gezellige roze kleuren, afgewisseld met plantjes en een grappige flamingo, geeft je het gevoel dat je in exotische oorden bent en al je zorgen verdwijnen. Dat allemaal door naar het toilet te gaan! En dan heb je hun heerlijke creaties nog niet eens geproefd.

© Facebook Nude

5) The George, hotel de Leijhof, Oisterwijk (NL)

Technisch gezien moet je hier wel de grens voor oversteken, maar voor zo'n toilet ga je sowieso graag op uitstap gaan! Dit prachtig restaurant wil hun klanten unieke en memorabele ervaringen bieden en dat voel je zelfs tot in het kleinste kamertje. Ik bedoel... De foto's spreken voor zich:

© Instagram, hoteldeleijhofoisterwijk

Wil je graag nog meer gelijkaardige adresjes ontdekken? Download dan zeker onze app voor inspiratie! Door gebruik te maken van onze bucketlist-functie vergeet je ook nooit meer een leuk adresje.

TableFixr
TableFixr is a matching tool that helps you find the perfect restaurant for you and your dinner company. Invite your friends, start matching, and let yourself be surprised by an exciting discovery!