Studeren op restaurant in België

Typisch! De restaurants mogen weer open, het is super goed weer maar we zitten midden in den blok! Gelukkig hebben wij een idee waardoor je goede punten kan halen én studenten kunnen genieten van de heropening. Hoe? Ga studeren op restaurant!

Cuperus, Antwerpen

Niet alleen een favoriet van Antwerpse studenten, maar ook van echte koffieliefhebbers! Een heel gezellige locatie waar je overal mensen met een grote tas koffie ziet die over hun laptop of boeken gebogen zit. In deze stimulerende sfeer gaan jouw hersenscellen sowieso ook aangesproken worden.

Interessant om te weten: ze hebben naast hun zaak op de Sint-Katelijnevest ook eentje geopend op de Paardenmarkt.

Vooruit Café, Gent

Elke student ziet het soms niet meer zitten... Gelukkig heeft Vooruit in Gent de leukste kleurrijke stoeltjes op een groen terras om je weer helemaal op te vrolijken! Oké, laat die koele speciaalbiertjes misschien even voor na de examens als je nog wil studeren en kies in de plaats voor een alcoholvrije cocktail of hun homemade ice tea! Krachtvoer kan je in overvloed vinden in hun slaatjes, dagschotels en Famous Spaghetti. Al die liefde en LEF waarmee hun eten gemaakt wordt, gaat je sowieso de boost geven die je nodig hebt om kei hard te slagen.

BarBoek, Leuven

Niets stimuleert de hersenen zoals een grote dosis cultuur en gezelligheid: iets wat je hier ten overvloede kan vinden. Bovendien is er een grote werktafel waar je aan kan studeren en gratis wifi! Overal zijn knusse hoekjes met bistrotafeltjes en zetels om jezelf af te zonderen van de buitenwereld. Een ruime selectie aan koffies, lattes en thees voorzien je van genoeg brandstof en voor de kleine en grote honger kan je hun aanbod in de toog bekijken. Zo blijf je verrast!

Buchbar, Antwerpen

Een super leuk boekenwinkeltje én koffiebar in 't centrum van Antwerpen. Met hun zalige koffie kan je uren blijven doorgaan. Hersenen hebben natuurlijk gezond eten nodig en daarvoor staan hun biologische soep en luxe sandwiches klaar! Maar, laten we eerlijk zijn: elke student weet dat je niet kan studeren zonder een sugar dose. Gelukkig hebben ze ook heerlijke zelfgemaakte taarten, cakes en koekjes.

Workshop Café, Brussel

De naam zegt het zelf al: hier kom je om te werken! Maar laat je niet afschrikken want met de sfeervolle jazzmuziek, zetels met zachte vachtjes en hip interieur ga je hier toch niet snel weg willen. Je kan al vroeg beginnen en een ontbijtje bestellen, doorwerken tot de lunch en een kleine pauze inlassen met je vrienden en een lekker vers fruitsapje. Uiteraard is er een goede wifi verbinding en genoeg stopcontacten voor al jouw apparaten die onmisbaar zijn geworden tijdens den blok.

Wil je graag nog meer gelijkaardige adresjes ontdekken? Download dan zeker onze app voor inspiratie! Door gebruik te maken van onze bucketlist-functie vergeet je ook nooit meer een leuk adresje.

TableFixr
TableFixr is a matching tool that helps you find the perfect restaurant for you and your dinner company. Invite your friends, start matching, and let yourself be surprised by an exciting discovery!